Fra latterkrampe til strigråt

I dag har jeg angsten langt oppi halsen.

Det murrer, jeg svetter og skjelver. Klarer jeg å dra? Klarer jeg å fullføre det jeg skal?
Jeg hater virkelig angsten, fordi den stopper meg for det jeg må, skal og har lyst til. I dag er planen at jeg skal på et møte. Det møte vet jeg gir meg utfordringer, dette er et møte jeg skal gå på hver mandag for å hjelpe meg selv. Vi som er på disse møtene forteller ikke så mye om oss selv på det private, så det er ingen der som vet jeg sliter med angst, jeg har jo bare vært der en gang. Men i går så tror jeg alt bare tok kaka, samboeren min løp rundt her for å ta katta da han skulle legge de i gangen. Og de løp rundt om hverandre og jeg fikk totalt latterkrampe.
Jeg klarte ikke slutte å le..

//Dikt av Trygve Skaug//

Jeg fikk så vondt i magen av all den latteren, dette var da rett rundt da vi skulle legge oss.
Så da jeg trodde jeg var ferdig går jeg ned på toalettet, og fortsetter min latterkrampe der.
Etter samboeren går ut av badet så får jeg en klump i magen, og jeg ender opp med å stri gråte.
Jeg gråt skikkelig. Det som var så godt endte opp med noe så vondt. Så la jeg meg og tenkte liksom hvordan kunne jeg gå fra å ha tidenes latter krampe? til å få klump i halsen og stri gråte?
Fra så godt til så vondt på så kort tid?
Jeg går gå litt inn i meg selv, ta en varm dusje og se om jeg faktisk klarer å reise på det møte i dag.
De har jo sagt at man ikke må komme, man er heller ikke pliktig til å si i fra om man skal eller ikke. Men jeg føler liksom så på det om jeg ikke reiser, samtidig som jeg føler at angsten sluker meg. Jeg har en dårlig dag i dag, jeg vil ligge under dyna og spille tetris. Bare være deppa og dårlig. Det er meg i dag.

-JuliaElaine

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no