Om meg

Jeg er en jente på 24 år, som opprinnelig er ifra porsgrunn. Men jeg har bosatt meg på det blide sørlandet etter en tindermatch i 2015. Så det vil si at jeg har en samboer, og sammen har vi 3 katter. Vi bor på en eldre gård og nyter livet her.

Jeg har lenge slitt med psykisk helse. Og mine diagnoser er angst, sosial angst og kraftige depresjoner. Jeg har og fibromyalgi ved siden av. Jeg er utdannet helsesekretær, men er ikke i jobb på grunn av sykdom.

Min tanke med denne bloggen er å gi de rundt meg, bekjent og ukjente et innblikk i min hverdag, hvordan jeg har det og hvorfor jeg er som jeg er. Psykisk helse er viktig for meg, det er viktig å få denne virkeligheten inn i samfunnet og snakke om det. Ikke legge en tabu på å være psykisk syk.

Du er hjertlig velkommen til å lese om min hverdag med oppturer og ned turer, hvordan livet mitt har vært i oppveksten, hva mine oppleveser er og generelt livet på gården.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no